Tarjoamme

Pito- ja ruokapalvelut yksilöllisesti teidän tarpeisiinne..

kokouksiin
kotiin leivonnaisa , ruokaa
juhliin
illanistujaisiin
Ruokailut tilauksesta ryhmille 10-45 Maukasta itse valmistettua kotiruokaa, eri vaihtoehtoja.

Pito-ruokapalvelut valmistamme toiveidenne mukaan joko meidän tai muissa tiloissa joko kokonaan tai vain joitain osia. Voitte valita menun valmiista listasta tai esittää oman menun. Ruokaa voit tilata myös kotiin eri kokoonpanoissa..

Astiastot, tarjoiluhenkilöt, liinat, somistus, lämmin ruoka, salaatit, jälkiruuat, leivonnaiset… mitä tahansa tarvitsettekin on hinnoiteltu erikseen, valitsette vain oman tarpeen mukaan.

Tilamme on käytössä päivisin ruokailuihin, kokousiin, tapaamisiin sekä iltaisin ja viikonloppuisin myös juhlatilana.

Tarjoilemmeainadtaan meillä valmistettuja tuotteita. Vastuun vuoksi.

Maku Pirtti sijaitsee Alavuden keskustassa kirkon vieressä. Järjestämme myös fasadiin ja elinkeinotalolle ynm. kahvituksia tai pientä syötävää tilausten mukaan.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä, meiltä herkkuja toiveittenne mukaan. Pienellä sijoituksella ja vaivalla voitte vähentää järjestelyaikaanne. Meiltä myös ajankohtaisiin teemoihin liittyviä ”Hyvän maun ruokaa”: pääsiäinen, äitienpäivä, isänpäivä sekä joulu. Meidän valttina on laadukkaat ja yksilöllisesti suunnitellut ateriakokonaisuudet ja palvelut.

Täytekakut esim Kermakakut  4 munan  28€, 6 munan 38€ , 8 munan 48€, 10 munan 56€  yhdestä munasta 2,5-3 henkilölle. Levykakut 5,50€ /muna erilaiset koristeet ja koristelut erikseen hinnoiteltuna.

Pikkupullat 0,90€ kpl , sämpylät 0,70€ kpl kuivakakut 8-12€ kpl, juustokakut 30-38€ kpl, karjalanpiirakat tavalliset 1 kpl , laktoositon 1,20kpl, suolasetpiiraat 38€ levy tai 26€ pyöreä . Voileipäkakut runsaalla täytteellä 30€ kilo . Kysy lisää!